ICT zakelijk en particulier

Wij bieden voor particulieren en bedrijven professionele, vakkundige en snelle service.

Computerhulp zakelijk

Voor bedrijven bieden wij hulp bij het goed in stand houden van uw netwerk, zodat u en uw medewerkers aan het werk kunnen blijven. Daarnaast kunnen wij u, door onze uitgebreide en professionele kennis, goed adviseren als u wensen voor verandering hebt in uw ICT beheer.

Hieronder een overzicht van de diensten die wij u kunnen aanbieden.

  • Systeembeheer (updaten en beveiligen van uw computers, hardware en software, ….)
  • Netwerkbeheer (server(s) installeren, mogelijkheid om thuis te werken, ….)
  • Aanleg Netwerk (netwerkbekabeling, wifidekking, camera’s, alarm, ….)
  • (Live)Streamen van evenementen

Indien u een advies met offerte van ons wilt ontvangen, dan is dit uiteraard maatwerk. Neem daarvoor contact met ons op. We komen dan graag bij u langs voor een inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden.

Aanleg netwerk zakelijk

Majstro ICT bouwt voor bedrijven in het MKB complete en betrouwbare netwerken. U verhoogt daarmee de productiviteit en u geeft uw bedrijf een goede basis voor groei en innovatie. Uw netwerk wordt zo ingericht dat het optimaal aan de behoefte van u en uw medewerkers voldoet. Hierbij kunt u denken aan het delen van datamappen, printers en software. Bovendien zijn al uw gegevens veilig dankzij dagelijkse back-up, het specifiek toewijzen van rechten en eventueel ook encryptie.

Computerhulp particulier

Tegenwoordig werkt iedereen met een computer, na verloop van tijd kunt u hierin problemen ondervinden of u heeft andere wensen gekregen.

Zowel voor uw problemen als uw wensen bieden wij u een oplossing door onze professionele en uitgebreide kennis en ontvangt u van ons een antwoord op maat.

Hieronder een overzicht van de diensten die wij u kunnen aanbieden.

  • Installeren van Windows
  • Het maken van een back-up en deze terugplaatsen
  • Het beveiligen van uw computer
  • Hulp op afstand
  • Aanleg van uw thuisnetwerk
  • Instellen van modem en wifi

Indien u een advies met offerte van ons wilt ontvangen, dan is dit uiteraard maatwerk. Neem daarvoor contact met ons op. We komen dan graag bij u langs voor een inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden.

Support

Klik op onderstaande link voor support op afstand. Doe dit alleen in opdracht van onze support medewerker.

Aanleg netwerk particulier

Ook thuis is het fijn om een goed netwerk te hebben als u in uw huis draadloos (WiFi) via het internet wilt kunnen werken. Maar ook als het bereik op zolder niet zo goed is kunnen wij dit verbeteren door een op maat gemaakt advies te geven.

Wat doen wij?

Installatietechniek

Op zoek naar iemand die vakkundig uw klus klaart? U kunt bij ons terecht voor diverse werkzaamheden in en om uw huis of bedrijf.

ICT

Op zoek naar iemand die u helpt met ICT gerelateerde vraagstukken? U kunt bij ons terecht voor o.a. systeembeheer, aanleg van netwerkinstallatie, (Live)streamen van evenementen en het installeren/opschonen van computers.

Advies

Op zoek naar iemand die u helpt met het beheren van uw gebouwen, opstellen MJOP/jaarplan, uitvoeren van een nulmeting/conditiemeting (NEN2767, RgdBOEI) of toezicht houden op de uitvoering van projecten? Majstro Advies kan u hierbij helpen.